PALVELUNI/MY SERVICE

Kuva: Bloom Camilla

Haluan auttaa Sinua, jos kärsit jostakin mielenterveysoireesta, kriisistä, ahdingosta tai mistä tahansa ongelmasta johon tarvitset tukea ja ratkaisua. Autan sinua ymmärtämään oireilusi ja tämän hetkisen tilanteesi taakse, sekä kannustan kohtaamaan tunteitasi. Huomioin vahvuutesi ja ohjaan Sinua suuntaan, joka tukee hyvinvointiasi. Tuon tilanteeseesi uudenlaista näkökulmaa ja toivoa!

Ehkäpä tarvitset näkökulmaa ja ratkaisua terveyteen, ihmissuhteeseen tai työasioihin liittyen. Tai toivot vahvistusta johonkin “jossa koet olevasi heikoilla”. Otan vastaan myös lapsia ja nuoria.

Jokaisella vaikeudella mitä käyt läpi on takanaan tarina ja elämääsi merkitys. Oire on mielen ja kehon terve reaktio herättää huomiosi. Ympäristöllä ja kanssaihmisillä on suuri merkitys Sinun hyvinvointiisi. Tiedäthän, että erityisherkkyys sekoittuu myös helposti mielenterveysoireeksi.

Jotta paranemista voisi tapahtua, on uskallettava kohdata oireiden takana olevia todellisia tunteita. Tätä kautta tulemme tietoisiksi myös luovista lahjoistamme!

Videovastaanotto tai face-to-face vastaanotto:

Voit varata minulle videovastaanottoajan (Zoom, Skype, Google video) tai kasvotusten tapaamisen. Traumanäkökulman ohella, suuntaukseni keskusteluissa on voimavarakeskeinen. Motivaationi on vahvistaa itsetuntoasi ja tyylini on kääntää asioita ikään kuin päälaelleen. Näen vahvuutta siellä, jossa koet itsestäsi heikkoutta. Saatat positiivisesti yllättyä! Erityisherkkyyden vuoksi kykenen aistimaan Sinusta paljon ja minulla on taito samaistua tilanteeseesi. Tapaamisessa välittyy myös energiaa, joka tuo sisäistä rauhaa ja vähentää mielen ympäriltä turhaa hälinää. Sessio on voimakas, mieltä ja tunteita tasapainottava.

Tarjoan 40 – 60 min videokeskusteluja/face-to-face tapaamisia:

  • 40 min- 30e,
  • 60min- 50e.

Otathan minuun yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta tai emailitse. Tee ajanvaraus pyyntö ja kerro lyhyesti mihin haluat apua. Sähköpostini on: marjah.matikainen@gmail.com.

Kokemuksellista tietoa ja ymmärrystä seuraavista oireiluista:

-Pakko-oireinen häiriö, OCD

-Syömishäiriöt: anoreksia ja bulimia

-Masennus ja ahdistushäiriöt

-Raskauden aikainen ja synnytyksen jälkeinen ahdistus

-Lapsivuodepsykoosi

-Erityisherkkyys, aisti- ja tunneyliherkkyys

-Neuropsykiatrinen oireilu; adhd, autismi, asperger

-Trauma ja dissosiaatiohäiriöt

-Uupumus, työuupumus

-Kokemusta fyysisestä ja henkisestä väkivallan kohtaamisesta

Ajanvarauspyyntö:

%d bloggers like this: