PALVELUNI

Kuva: Bloom Camilla

Haluan auttaa Sinua, jos kärsit jostakin mielenterveysoireesta, kriisistä, tai mistä tahansa ongelmasta johon tarvitset toisenlaista näkökulmaa. Autan sinua ymmärtämään oireitasi ja näkemään tilannettasi kauempaa.

Ehkäpä tarvitset tukea ja ratkaisua terveyteen, ihmissuhteeseen tai työasioihin liittyen. Tai toivot vahvistusta johonkin “jossa koet olevasi heikoilla”. Otan vastaan myös lapsia ja nuoria.

Jokaisella vaikeudella mitä käyt läpi on elämääsi merkitys ja syvempi sanoma. Oire on mielen ja kehon terve reaktio herättää huomiosi. Ympäristöllä ja kanssaihmisillä on suuri merkitys myös sinun hyvinvointiisi.

Jotta paranemista voisi tapahtua, on uskallettava kohdata oireiden takana olevia todellisia tunteita. Tätä kautta tulemme tietoisiksi myös luovista lahjoistamme!

Videovastaanotto tai face-to-face vastaanotto:

Voit varata minulle videovastaanottoajan (Zoom, Skype, Google video) tai kasvotusten tapaamisen. Traumanäkökulman ohella, suuntaukseni tapaamisissa on voimavarakeskeinen. Motivaationi on vahvistaa itsetuntoasi ja tyylini on kääntää asioita ikään kuin päälaelleen. Näen vahvuutta siellä, jossa koet heikkoutta. Saatat positiivisesti yllättyä!

Erityisherkkyyden vuoksi kykenen aistimaan Sinusta paljon ja minulla on taito samaistua tilanteeseesi. Rauhoittavan mielikuvamatkan avulla tarkastelemme tilannettasi yhdessä tarkemmin menemällä ongelman ytimeen. Tällä tavoin saat oivalluksen, sekä välineitä auttaa itse itseäsi. Tapaamisessa välittyy energiaa, joka tuo sisäistä rauhaa ja vähentää turhaa ajatuksen juoksua. Sessio on voimakas, mieltä- ja tunteita tasapainottava.

Tarjoan 60-75 min videotapaamisia/face-to-face tapaamisia:

  • 60 min- 50e
  • 75 min- 60e

Otathan minuun yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta tai emailitse. Tee ajanvaraus pyyntö ja kerro lyhyesti mihin haluat apua. Sähköpostini on: marjah.matikainen@gmail.com.

Kokemuksellista tietoa ja ymmärrystä seuraavista oireiluista:

-Pakko-oireinen häiriö, OCD

-Syömishäiriöt: anoreksia ja bulimia

-Masennus ja ahdistushäiriöt

-Raskauden aikainen ja synnytyksen jälkeinen ahdistus

-Lapsivuodepsykoosi

-Erityisherkkyys, aisti- ja tunneyliherkkyys

-Neuropsykiatrinen oireilu; adhd, autismi, asperger

-Trauma ja dissosiaatiohäiriöt

-Uupumus, työuupumus

-Kokemusta fyysisestä ja henkisestä väkivallan kohtaamisesta

Ajanvarauspyyntö:

%d bloggers like this: